Om Os

Nini Sushi er en lille hyggelig restaurant i Vanløse, der for første gang åbnede dørene i november måned 2010. Vi er stolte af det, vi har opnået indtil videre. Vi ønsker at give vores kunder en unik madoplevelse med lækre sushiretter, dejlig wok og nu også en masse spændende side dishes. Sushien er af høj kvalitet, da den er er lavet af friske råvarer, og tilberedt af dygtige kokke. Vores mest populære menu er Maki Party, hvor du får 32 lækre stykker sushi. 

Vi gør vores bedste for, at du kan får den bedste oplevelse, og tager gerne imod kritik, så vi kan forbedre og endnu mere. Vi har erfaring med at levere mad til både store og små selvskaber, om det er fødselsdage, fester eller om du bare har mange venner på besøg, så er du velkommen til at komme forbi og tage en snak med os om menusammensætningen.

Hos Nini Sushi kan du vælge selv at hente din aftensmad eller at få den bragt ud. Vi har mad til hele familien om I kan lide sushi, wok eller burger - Lad dit køkken få en pause - Nini Sushi er den nemme løsning

Tilgængelighed >


Åbningstider >

Alle dage: 15:00 - 22:00

Kontakt os >

Tlf: 38 74 18 88

Ålkistevej 195 - 2720 Vanløse

Facebook >